Politika privatnosti

Ko smo mi

Adresa naše veb stranice je: dentalbeautyplus.rs

Koje informacije prikupljamo

Naše veb mesto traži vaše lične podatke samo ako želite da koristite neku od naših usluga i samovoljno popunite forme na našem sajtu.

Prilikom posete našeg sajta, naš veb provider automatski beleži podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu web stranice s koje ste došli, te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj web lokaciji. Ovo je standardna procedura svih veb provajdera i nije slučaj samo na našem sajtu.

Prilikom posete našem sajtu, Google analitika automatski prikuplja sledeće informacije: IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, vrstu uređaja, ime domena, vreme posete, adresu web stranice s koje ste došli.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.

Napomena: Naš sajt ne upisuje vašu e-mail adresu ili bilo koje druge podatke, koji bi se mogli iskoristiti za vašu ličnu identifikaciju.

Podaci koje skupljamo su sledeći:

  • Domen i IP adresa.
  • Vrstu pretraživača, uređaja i operativnog sistema pomoću kojeg se pristupilo našem sajtu.
  • Vreme pristupa i dužinu posete.
  • Strane koje posećujete.
  • Ukoliko ste posetili naš web sajt sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta.
  • Informacije koje nam sami prosledite.

U kojim slučajevima beležimo vaše lične podatke.

Postavljanje pitanja

  • Ime
  • Email– na ćemo vas kontaktirati za odgovor.

Kontakt podaci i pitanja se čuvaju u email klijentu i nisu deo baze ovog sajta.

Prijava na newsletter

  • Ime
  • Email– na ćemo vam slati newsletter

Kontakt podaci se čuvaju u internoj bazi dokle god autor ne traži da se oni obrišu.

Ostavljanje komentara

Više o komentarima pročitajte u nastavku teksta.

Komentari

Kada posetioci ostavljaju komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pregledača kako bismo lakše otkrili neželjenu poštu.

Anonimni niz napravljen od vaše adrese e -pošte (koji se naziva i heš) može biti dostavljen usluzi Gravatar da vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika će biti vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Kolačići / cookies

Kolačići, cookies, su mali tekstualni fajlovi koje vaš Internet pretraživač čuva na vašem računaru i koji pomažu da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta.

Ako ostavite komentar na našoj veb stranici, možete se uključiti u čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i veb lokacije u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovo da unosite svoje podatke kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića za čuvanje vaših podataka za prijavljivanje i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Korišćenjem našeg veb sajta, saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju veb sajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži.

Google analitika

Naše veb mesto koristi Google Analitiku za analizu korišćenja. Google Analitika upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generiše kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na našem sajtu.

Google-ova pravila o privatnosti dostupna su na ovoj adresi.

Sadržaj dostupan na ovom internet sajtu

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji sadržaj koji je dostupan na našem sajtu (u daljem tekstu sadržaj), pripadaju autoru, osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba sadržaja, (na primer preuzimanje slika ili tekstova) podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije. Nemojte preuimati niti koristiti sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite sadržaj sa ovog veb sajta, to činite na sopstveni rizik.

Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

Članci na ovoj veb stranici mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. Video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.

Ove veb lokacije mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje nezavisnih proizvođača i pratiti vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu veb lokaciju.

S kim delimo vaše podatke

Naše veb mesto neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima.

Posebno brinemo da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

Sa našeg sajta linkovi mogu voditi na druge web sajtove. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim web sajtovima.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da primite izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Izuzeće od odgovornosti

Naše veb mesto koristite na sopstveni rizik. Autor nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Izmene politike privatnosti

Sve promene politike privatnosti biće zabeležene na ovoj stranici, tako da posetioci našeg sajta uvek znaju koje informacije prikupljamo, kako ih obrađujemo i u kojim okolnostima ih delimo s trećom stranom.