O nama

Da li odlazak kod zubara izaziva stres i dozu nelagodnosti kod vas?
Da li I sama pomisao posete stomatološkoj ordinaciji dovodi do nelagodnosti, treme i pomisli da biste to mogli “ostaviti za sutra ili sledeći ponedeljak”?

U ordinaciji Dental beauty plus Niš dočekaće vas ljubazan tim, spreman da vas sasluša i pruzi razaumevanje, podršku, kao i da odgovori na sva vaša pitanja. U današnje vreme, uz pomoć anestetika mnoge intervencije su bezbolne i samim tim nema potrebe za strahom, što je mnogima glavni razlog za “izbegavanje” zubara.

Zdrav i blistav osmeh pored toga što ima jako važan estetski momenat, bitan je i za zdravlje celokupnog organizma. Osobe sa lepim zubima su samopouzdanije, cešće se smeju, ostavljaju pozitivan prvi utisak, lakše ostvaruju nova poznanstva i lakše se zapošljavaju.

Da biste sačuvali vas blistav osmeh neophodne su redovne stomatološke kontrole na 12 meseci. Takodje same intervancije ce biti brže, manje obimne i jeftinije.

Online zakazivanje

Stručni tim i ordinacija

Gde se nalazimo

Nalazimo se u Nišu, u poslovnoj zgradi, tačno preko puta optike Plast Denta. Najlakše nas možete pronaći ukoliko od Roda centra, nekadašnji Merkator, krenete prema DIS-u ili LIDL-u. Sa leve strane videćete veliku zgradu optike Plast Dent kompanije, a naša ordinacija se nalazi tačno preko puta bulevara.

Adresa: Vizantijski bulevar 88
Lokal 7, 2 sprat
18000 Niš
Telefoni: